Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد رضا فغانی در مصاحبه اختصاصی با طرفداری به انتقاد از نحوه برخورد با داوران در ایران پرداخت و اذعان نمود بغیر از دوره عبدالرحمان شاه حسینی در هیچ دوره ای از داوران حمایت نشده است. گفت و گوهای جنجالی تر محمد رضا فغانی را سه شنبه در طرفداری مشاهده کنید.

اختصاصی طرفداری - محمد رضا فغانی داور لژیونر کشورمان که هم اکنون مقیم کشور سوئد است، طی گفت و گو با رسانه طرفداری از حاشیه هایی که پیرامون وی و برادر بزرگترش علیرضا فغانی وجود دارد، صحبت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فیلم و متن قسمت سوم این گفت و گو را می توانید در ادامه تماشا کنید.

با علیرضا فغانی چطور؟ از حال یکدیگر خبر دارید؟ در خصوص مسائل داوری صحبتی می کنید؟

بله از حال یکدیگر باخبریم و هفته ای چند بار با یکدیگر صحبت می کنیم. مخصوصا از وقتی که قوانین تغییر پیدا کرده اند، رابطه بیشتری با یکدیگر داریم. البته قبل از آن نیز رابطه مان خوب بوده و باید گفت همیشه رابطه خوبی داشته ایم و فکر می کنم ارتباط خوبی در آینده نیز خواهیم داشت.

حرف و حدیث ها پشت سر محمد رضا فغانی و علیرضا فغانی

خبر دارید در ایران پشت سر شما و علیرضا چه می گویند؟ عده ای می گویند محمد رضا فغانی و علیرضا فغانی به ایران پشت کرده اند. نظرتان در این خصوص چیست؟

بله می دانم حرف های عجیب و غریبی پشت سر من و علیرضا می زنند ولی بحث سر این است که چه توقعی می توان از داور داشت؟ آن هم داوری که هیچ چیز به او نمی دهید. علیرضا یک اسم بزرگ برای فوتبال ایران است. یعنی داوری که به اسم یک داور ایرانی گزینه قضاوت در فینال جام جهانی بود. فکر نمی کنم بزرگ تر از این چیزی باشد. خیلی ها فقط آرزو دارند یک بازی جام جهانی را از نزدیک ببینند. خیلی از مسئولینی که در مورد داوری صحبت کرده اند و بسیاری از مربیانی که ادعا دارند در بالاترین سطح کار می کنند و تعداد زیادی از بازیکنان ما که مدعی هستند بازیکنان خوبی هستند، آرزوی این را داشتند که فقط در جام جهانی حضور یابند و از مرحله گروهی صعود کنند. ما داوری را داشته ایم که در قله این بازی ها قرار گرفته بود. فکر نمی کنم این مسئله نیاز به بحث داشته باشد. علیرضا تمام تلاشش را کرد تا رویاهایش به حقیقت بپیوندند و برای ایران نیز نام بزرگی پیدا کرد. من نیز در ایران داوری کرده ام و حتی این جا مرا به نام یک داور ایرانی می شناسند. هر کجا رفته ام و با هرکس صحبت کرده ام، گفتم که ایرانی هستم و از این بابت خوشحالم. اصلا هم ناراحت نیستم که بگویم مثلا چرا کشورم پشت سر من چنین حرف هایی می زند. نمی دانم چرا این مسئله در شخصیت ما ایرانی ها نهادینه شده که راضی به پیشرفت و موفقیت هیچ کدام از هموطنان مان نیستیم و زمانی که کسی به موفقیتی دست می یابد، تمام تلاش مان را می کنیم تا کارش را کوچک جلوه دهیم. در واقع خانواده ما دین خود را ادا کرده و علیرضا زحمت زیادی برای ادای این دین کشیده است. من هم به نوبه خود تلاش کرده ام. پدرم نیز در خصوص داوری در ایران تلاش کرده. فکر می کنم محمد فغانی در زمان اینکه رئیس کمیته داوران در مناطق مختلف بود، داوران جوان زیادی را به کشور معرفی کرد و پرورش داد. بنابراین فکر نمی کنم چیزی به فوتبالی بدهکار باشیم که هیچ چیز به ما نداده است. چه چیزی در اختیار ما قرار داده اند که اکنون توقع دارند ما بدهکار این فوتبال و فدراسیون فوتبال هستیم؟ آیا زمین تمرین به ما داده اند؟ پول خوبی داده اند؟ حمایت خوبی داشته اند؟ یک نفر تلاش کرده و موفق شده و به دنبال بقیه زندگی اش است و مطمئنم این موقعیت برای هرکس دیگری پیش بیاید، به آن فکر می کند و تصمیمی خواهد گرفت که برای آینده خود و خانواده اش خوب باشد. اسمی از بزرگان داوری مانند محسن ترکی، خداداد افشاریان، سعید مظفری زاده و بقیه بزرگان داوری دیگر نمی آید و آن ها پس از داوری باید در خانه خود بنشینند مگر اینکه روابط خاصی داشته باشند که به فدراسیون یا کمیته داوران بازگردند. بنابراین این گونه نبوده که یک نفر با توانایی شخصی خود به پستی برسد و همیشه یک حمایت و پشتوانه ای وجود داشته است. اگر حمایتی نداشته ای، پس به راحتی تو را کنار گذاشته اند و هیچ گاه هیچ اسمی از تو نخواهند برد. بنابراین فکر می کنم تصمیم، تصمیمی درست بوده و هر کس هرچه دوست دارد بگوید. من و علیرضا اکنون جایگاه خوبی داریم و مطمئنم بقیه داوران نیز تصمیماتی می گیرند که برای آینده زندگی شان خوب باشد.

بیشتر بخوانید:

محمد رضا فغانی: تمایل نداشتند در لیست بین المللی باشم، تصمیم گرفتم به کارم در ایران پایان دهم

محمد رضا فغانی: شرایط زندگی ام در سوئد مساعد است

اگر در ایران از داوران حمایت می شد، باز هم برای ادامه زندگی راهی اروپا می شدید؟

این نیز قسمتی بزرگ از برنامه مهاجرت کردن است ولی قضاوت در کشوری مانند سوئد یا استرالیا یا یک کشور اروپایی، تجربه ای است که فکر می کنم کسی به آسانی از آن عبور نخواهد کرد. همان تلاشی که طی 20 سال انجام دادم تا به بالاترین سطح در داوری ایران برسم، در سوئد نیز انجام داده ام تا به چیزی که می خواهم برسم. معتقدم که تصمیم، تصمیم درست و رضایت بخشی بود. این گونه نیست که با خود فکر کنم چون در ایران حمایت نشدم، به این جا آمدم. اکنون می بینید که هیچ حمایتی از داوران نمی شود و آن ها مورد فحاشی و ضرب و شتم و بیانیه های مختلف قرار می گیرند. فقط یک بار زمان آقای شاه حسینی به ما گفتند که شما شهامت این را داشته باشید که گزارش کنید و ما قاطعانه برخورد خواهیم کرد که این اتفاق نیز رخ داد. در برهه ای نیز این گونه بود که داور می شنید بازیکن و مربی توهین می کند ولی روی خود را به آن طرف می کرد و همچنان نیز به همین شکل است. برای بازیکن و مربی اتفاقی نمی افتد و آن ها حمایت می شوند و کار خود را ادامه می دهند ولی همه منتظرند تا اتفاقی برای داور رخ دهد تا او را کنار بگذارند.

ادامه دارد ....

منبع: طرفداری

کلیدواژه: محمد رضا فغانی علیرضا فغانی فکر می کنم پشت سر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۴۹۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داور قمی موفق به کسب درجه داوری آسیا شد

 آزمون درجه داوری (JB) آسیا در شهر سمرقند کشور ازبکستان برگزار گردید. در این آزمون ۱۸ داور از ایران در دو بخش کاتا و کومیته حضور داشتند و موفق به کسب درجه داوری (JB) آسیا شدند. از استان قم هم علیرضا جانقربان توانست در بخش کومیته به این مهم دست یابد.

خاطر نشان می‌شود مسابقات کاراته آسیا میانه از ۱۵ اردیبهشت ماه با حضور کشور‌های ایران، ازبکستان، قزاقستان، قرقیزستان، ترکمنستان، تاجیکستان و افغانستان در کشور ازبکستان برگزار می‌شود و داوران کشورمان که در این آزمون موفق شده اند در این رویداد قضاوت خواهند کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • داور خوزستانی موفق به کسب درجه داوری آسیا شد
  • داوران در صدور حکم صبوری و طمانینه پیشه کنند
  • عکس| ایرانی‌ها در اولین فینال آسیایی بعد از فغانی
  • جانشین فغانی در داوری ایران مشخص شد
  • جام جهانی از تمام داوران فوتبال ایران گرفته شد | اعتراف مهم افشاریان؛ بله ما نتوانستیم
  • داور قمی موفق به کسب درجه داوری آسیا شد
  • جام جهانی از داوری ایران گرفته شد
  • پنالتی نبود، مهرداد محمدی باید اخراج می‌شد
  • قضاوت تیم داوری ایران در فینال جام ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیا
  • لیگ‌برتر فوتسال ایران در حال پوست‌اندازی است